Pixel Nøglering

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Mariehøne - Pixel Nøglering Større billede

Mariehøne - Pixel Nøglering

23015

Med Pixel nøgleringe får du en masse kreativ sjov til en god pris! Denne pakke indeholder 1 nøglering med et mariehønedesign i flotte, klare farver. På denne måde er der altid spænding når en ny pakke åbnes. Nøgleringene laves med små perler der sættes på den medfølgende perleplade. Kittet indeholder også 2 mønstre som du kan lave designet efter.  

Yderligere detaljer

Advarsel: Sidste vare på lager!

25,00 kr Med moms

Mere information

Pixels nøgleringe er en sjov måde at skabe sjove og flotte designs som du altid kan have på dig. Deres nøgleringesæt er unikt da deres innovative design gør at du kan skabe en flot nøglering uden brug af lim eller varme. Alt du skal gøre er at sætte de medfølgende perler på den perleplade der udgør selve nøgleringen. 

Nøgleringene er ideelle at lave sammen med børn da de netop er skabt med henblik på at alle skal kunne være med. Samtidig findes der utroligt mange designs som helt sikkert passer til en hver smag. Kort fortalt fungere det sådan at man simpelthen bare presser de medfølgende perler ned på nøglerings pladen hvor den medfølgende guide viser de passer.