5D Diamant Crystal Art Kit

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

5D Diamant Crystal Art Kit

Et billed siger mere end tusinde ord, især når man selv har siddet og lagt sit hjerte i at skabe det.

Med vores 5D Diamant  Crystal Art på væggen vil du uden tvivl kunne betage og imponerer alle omkring dig med din kreativitet. Diamant billeder er ikke blot flotte at kikke på, de har også den fordel at de er ligetil at gå til. Når man maler med...

Et billed siger mere end tusinde ord, især når man selv har siddet og lagt sit hjerte i at skabe det.

Med vores 5D Diamant  Crystal Art på væggen vil du uden tvivl kunne betage og imponerer alle omkring dig med din kreativitet. Diamant billeder er ikke blot flotte at kikke på, de har også den fordel at de er ligetil at gå til. Når man maler med diamanter kender man nemlig motivet i forvejen, da det lærrede eller kort man maler på har farve numre over fladen så du hele tiden ved hvor den næste diamant skal placeres. Kunne det blive nemmere at gå til? Nej, det tror vi ikke.

Vores diamant billeder kommer i mange forskellige motiver, størrelser og underlag. Vi fører både billeder som er helt udfyldt og som er delvist udfyldt med perler. Samtidig har vi alt fra små til kæmpe billeder, så der er en størrelse for alle. 

Motiverne spænder også bredt, fra natur- og dyremotiver over i billeder af bystrukturer og Disney. Med andre ord har vi et udvalg hvor vi er sikker på at du nok skal finde noget du kunne tænke dig at gå i gang med at lave. 

For yderlig inspiration se evt. denne youtube video om hvad Crystal Art er og hvordan man laver det.

Mere

5D Diamant Crystal Art KitDer er 90 varer.

Underkategorier

pr. side
Viser 1 - 15 af 90 emner
Viser 1 - 15 af 90 emner