Kategorier

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Handelsbetingelser

Alle priser er inkl. moms og i Danske Kroner

Fragtpriser: 

Gælder i Danmark.
Heidis Hobby Butik bruger Postnord som primær leveringsselskab, men du kan tilvælge at bruge GLS istedet.
Vi har 3 leveringformer - disse gælder kun for Danmark.

 Breve:
* Bliver sendt som quickbrev - koster 29 kr

Vat, styropor og glas kan ikke sendes som brev.

Pakke uden omdeling:
* Sendes til nærmeste posthus/postbutik, hvor du kan afhente din pakke når du får besked fra Postnord at den ligger klar - koster 39,- kr 

Ordrer over 400 kr har gratis fragt ved pakke uden omdeling.

Pakke med omdeling:
Pakken bliver leveret hjem til din dør - koster 60,- kr.

GLS:

Pakke sendes til nærmeste GLS- pakkeshop, du får besked fra GLS når pakken er klar til afhentning. koster 45 kr.

Ved bestillinger over kr. 30.000,- påhviler værdiforsendelsesgebyr køber iht. Postnord takster.

Salg til udlandet
F
ragtprisen er 300 kr  Hvis fragtprisen er dyrere til det land du bor i, regner vi en særskilt portopris ud og sender mail om pris og leveringstid.
 

Betalingsgebyr:

Der tages ingen gebyrer for betaling, heller ikke med dankort.

 

Handels- samt forretningsbetingelser iht. E-mærket


"Lovbekendtgørelse 1980-01-21 nr. 28 om køb" med senere ændringer (Købeloven) er gældende ved ethvert køb indgået med www.heidishobby.dk,  medmindre andet følger af aftalen. Følgende udgør herunder vores handelsbetingelser. 


Generelle oplysninger om virksomheden: 

- Virksomhedens juridiske navn: Heidis Hobby Butik
- Virksomhedens kaldenavn: Heidis Hobby Butik
- Selskabsform: Personligt ejet
- CVR nr: 28460384
- Antal ansatte omregnet til fuldtidsansatte: 2
- Etableringsår: 2006
- Adresse: Faaborgvej 37A, 5250 Odense SV
- Telefonnummer: 6611 2712
- Officiel e-mail adresse: perlesyning@gmail.com
- Officiel web-adresse: www.heidishobby.dk
- Bank: Jyske Bank

Persondatapolitik:
For at du kan indgå en aftale med os via websiden skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse 
  • E-mail adresse 
  • Tlf.

Personoplysningerne registreres hos Heidi Hobby Butik og opbevares i op til 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysningerne skal gemmes pga. krav fra Told & Skat.  

Vi foretager kun registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere og fakturere varen til dig. 

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: 
- Ledelsen 
- Administration og bogholderi 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger. 

Som registreret hos Heidi Hobby Butik  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Heidi Hobby Butik via e-mail: perlesyning@gmail.com

Bestilling 
Du kan bestille varer fra Heidi Hobby Butik  på følgende måder: 
- Bestil på siden med indkøbskurv funktion 

Aftaler på vores webside kan indgås på følgende sprog: 
- Dansk

Alle priser på websiden angives inklusiv moms samt og i Danske Kroner
Der tages forbehold for trykfejl, udgåede varer, afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder. 

NB: Hvis der er indtastet fejlagtige oplysninger om varen, herunder navnlig prisen, er den automatisk udsendte ordrebekræftelse IKKE bindende for Heidi´s Hobby Butik , og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en medarbejder fra Heidi´s Hobby Butik med henblik på at få tilrettet bestillingen således at den svarer til Heidi´s Hobby Butik produktsortiment og/eller prisliste. 

Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores webside. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail som PDF-fil, så send en e-mail til perlesyning@gmail.com

Betaling: 
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200 når dit dankort misbruges ved brug af pin koden. 
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Heidi's Hobby Butik eller andre har mulighed for at læse dataene. 
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Heidi's Hobby Butik, Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 
I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler: 

- Dankort
- Visa Dankort
- E-Dankort
- Mastercard
- Visa Electron
- Mobile Pay

Oversigt over fejlkoder ved Dankortbetaling: 
Fejl bliver returneret via variablen "errorcode" med nedenstående fejlkoder. 

1: Transaktionen blev ikke godkendt 
2: Kort udløbet 
3: Fejl i beløbet  **
4: Ugyldig transaktion  **
5: Intern fejl  **
6: System fejl  **
7: Kommunikationsfejl  **
8: Ugyldig Shop ID  **
9: Fejl i kortnummeret 
10: Fejl i kontrolcifrene 
11: Fejl i order ID  **
12: Mulig snyd  **
13: Forkert merchant-nr.  **

** == Kontakt os venligst og fortæl os om disse fejl, hvis du løber ind i dem.

"Benyttes et internationalt betalingskort (som for eksempel Visa eller Mastercard) vil ordrebeløbet blive reserveret på din bankkonto med det samme. I tilfælde af en annullering, vil reservationen af beløbet typisk blive ophævet/frigivet efter 1-2 bankdage. Nogle banker kan dog bruge op til 30 dage på at ophæve en reservation."

Levering: 
Varer sendes med Postnord  Ved bestilling ( og betaling ) inde kl. 14 bliver varerne afsendt samme dag. medmindre der kommer uforudsete hindringer i vejen.

Heidi´s Hobby Butik  benytter følgende fragtfirma: 
- Postnord 

- GLS

Leveringstid: 
- Som udgangspunkt 1 til 2 dage, Hvis der er valg pakke som forsendelsesform, ved brev er leveringstiden 1 -2 hverdage. 
 

Fortrydelsesret:
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på heidishobby.dk Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget varen.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb, ved at sende os en mail på perlesyning@gmail.com eller kontakte os på telefon 66112712
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.


Returnering:
Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du skal selv betale returportoen, hvis du fortryder dit køb.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varens stand, når du sender den tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk hobby butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Reklamation:
Ved forbrugerkøb gives der efter Købelovens bestemmelser herom en reklamationsret på 24 måneder på alle varer (12 mdr. ved handelskøb). Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet der var tilstede ved levering, men som først har manifesteret sig i indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig i forbruger køb. I handels køb kræves straks en reklamation. Reklamationret er ikke det samme som garanti, og det er ikke alle fejl der vil kun blive udbedret via reklamationsretten. 

Når du ønsker at returnere eller reklamere over et produkt skal det indsendes til os på følgende adresse: 

Heidis Hobby Butik
Fåborgvej 37A
5250 Odense SV
Danmark

men kontakt os altid først, så vi ved at varen er på vej retur.

NB: Når du returnerer varen bedes du venligst vedlægge en kort, præcis og fyldestgørende fejlbeskrivelse samt en kopi af din faktura. Såfremt ovenstående ikke iagttages forbeholder vi os retten til at sende pakken retur for købers regning.  Husk at emballere denne forsvarligt. Såfremt varen efter nærmere undersøgelse ikke findes at lide af en mangel forbeholdes ret til at opkræve gebyr på 400kr inkl. moms plus porto for arbejdstid i forbindelse med returnering. Beløbet skal forudbetales førend varen sendes retur. Inden du sender varen til os skal du kontakte os pr. mail, så vi kan sikre os at du er bekendt med dette.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen som udgangspunkt være mindst 720 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse : perlesyning@gmail.com

E-markedsføring: 
Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud m.m. 

Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt "ja tak" hertil.


Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på Heidis Hobby Butik skal du igennem følgende trin:

  1. Find den eller de varer du ønsker, foretag evt. tilpasning og læg dem i indkøbsvognen. Du kan se indholdet af din indkøbskurv i øverste højre hjørne. 
  2. Gå herefter til kassen.
  3. Opret ny kunde eller log ind på en eksisterende konto.
  4. Vælg forsendelse eller afhentning.
  5. Vælg betalingsmåde

Tjek at alle oplysninger er korrekte, godkend vores handelsbetingelser og afslut købet.

Vær opmærksom på, at når du accepterer vores salgs- og leveringsbetingelser, accepterer du samtidig at der tages forbehold for trykfejl, udgåede varer, afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder.