Garn - strik og hækling

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Garn - strik og hækling

Her finder du vores spændende udvalg af garn fra primært kvalitetsmærket DMC - til en god pris selvfølgelig.

At strikke og hækle er ren selvforkælelse for sjælen mener vi absolut. Derfor fører vi en række serier fra garnproducenten DMC. Vi ELSKER simpelthen den fredsommelige følelse som det at sidde og strikke eller hækle giver en efter en lang...

Her finder du vores spændende udvalg af garn fra primært kvalitetsmærket DMC - til en god pris selvfølgelig.

At strikke og hækle er ren selvforkælelse for sjælen mener vi absolut. Derfor fører vi en række serier fra garnproducenten DMC. Vi ELSKER simpelthen den fredsommelige følelse som det at sidde og strikke eller hækle giver en efter en lang, travl dag. 

Det franske garn og specialtråds mærke DMC er kendetegnet ved at være en af de ældste og mest elskede garnproducenter i verden. Med deres opstart i 1746 er de indbegrebet af tradition, kvalitet og forståelse for hvad der gør håndarbejde til en fantastisk hobby. 

Vi fører pt 3 garn serier fra DMC: 

 • DMC VITA 4: udmærker sig ved at være lavet af genanvendt bomuld og derfor er DMCs mest bæredygtige garn til dato.
 • DMC PETRA: klassisk 100% bomuldsgarn i god kvalitet. Udmærker sig ved at være særligt egnet til hækling og strikning med små pinde da den tynde, men stærke kvalitet af garnet giver en flot facon og præcision til det færdige resultat. 
 • DMC Babylo: hæklegarn som består af 100% langfibret merceriseret bomuld hvilket gør det både stærkt og giver en smuk, silkeagtig finish. Dette garn er oplagt at bruge til perlehækling, for eksempel hvis man vil hækle perlearmbånd eller andre former for perlesmykker. 
Mere

Garn - strik og hæklingDer er 4 varer.

Underkategorier

 • Perlehækling
 • Dmc Nova Vita 4 Garn

  Nova Vita 4 er et bæredygtigt garn fra DMC. Garnet er lavet af rest bomuld, som er tilovers i produktionsprocesser. Nova Vita 4 er en ensartet rørgarn som har samme tykkelse gennem hele nøglet, Nova Vita 4 er derfor en god valg til at lave tasker, puder, bælter, kurve og tæpper af, du kan strikke, hækle eller knytte med det.

  Banderolen er fyldt med blomsterfrø, som du kan plante i lidt jord, banderolen kompostere og du får smukke blomster at se på. Intet går til spilde når du køber et nøgle Nova Vita 4 garn.

  Kvalitet: 80 % Genanvendt Bomuld, 20 % Polyester
  Løbelængde: Ca. 200 m / 250 g
  Strikpind nr 5
  hæklenål nr. 4
  Garnet er Oeko-Tex®-certificeret.
  Vejledende strikkefasthed: 14 m x 23 p = 10 x 10 cm
  Kan maskinvaskes ved 30 grader • hæklenål
 • Bomuldsgarn DMC
 • Hæklegarn Lammy Yarns
Viser 1 - 4 af 4 emner
Viser 1 - 4 af 4 emner