Kategorier

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Betaling

Heidis Hobby Butik modtager betaling med

- Dankort
- E-Dankort
- Mastercard
- VISA
- VISA Electron
- Mobile Pay

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes

- Bankoverførsel (kontooplysningerne kommer på mail ved bestilling).

Vi afsender varer når vi kan se at din betaling er gået ind på vores konto.


Heidis Hobby Butik krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Når du indtaster dine kortoplysninger, er det direkte på vores betalingsleverandør (QuickPay)'s sikre hjemmeside - du kan altid tjekke at du er på den rigtige side ved at trykke på den grønne hængelås foran adressen i din browser.
Heidis Hobby Butik får ikke dine kortoplysninger - dem udveksler du kun med vores betalingsleverandør, godkendt af Nets.

"Benyttes et internationalt betalingskort (som for eksempel Visa eller Mastercard) vil ordrebeløbet blive reserveret på din bankkonto med det samme. I tilfælde af en annullering, vil reservationen af beløbet typisk blive ophævet/frigivet efter 1-2 bankdage. Nogle banker kan dog bruge op til 30 dage på at ophæve en reservation."

Læs også: E-mærkets 5 gode råd til sikker handel på nettet.