Krea Hobby- Pixel - perler

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Krea Hobby- Pixel - perler

Krea Hobby- Pixel - perlerDer er 2 varer.

Underkategorier

 • Pixel Nøglering
  Pixel Hobby nøgleringe består af en perleplade hvor man ved hjælp ad de medfølgende perler kan skabe sjove og flotte designs. Pixels nøgleringesæt er unikke i det at man i hvert sæt får to designs med; et kendt design og en overraskelse. På den måde er man sikret en spændende oplevelse når man laver nøgleringene.
  Nøgleringene laves uden lim eller varme, det eneste du skal gøre er blot at presse de medfølgende perler ned på den medfølgende perleplade. For at sikre det rigtige resultat medfølger der i hver pakke en guide som lægges ovenpå nøgleringspladen før perlerne presses på. På den måde er det nemt at komme i gang.
  Nøgleringene er ideelle at lave sammen med børn eller som gave til den næste børnefødselsdag da de netop er skabt med henblik på at alle skal kunne være med. Samtidig findes der utroligt mange designs som helt sikkert passer til enhver smag.
 • Hama Plastperler

  Med Hama plastperler er det kun fantasien der sætter grænsen for alle de flotte og sjove designs man kan skabe.

  Plastperlerne er særligt kendt som en fast del af manges barndom. Hvem har ikke på et tidspunkt siddet med sine venner eller forældre og været dybt fokuseret på netop at skabe en smuk perleplade. Når det så er sagt vil vi absolut mene at Hama plastperler giver mange timers underholdning for både børn og voksne. Hamas perler kan nemlig designes i forskellig sværhedsgrad og med motiver der passer til enhver smag og alder.  Hos Heidis hobby er vi derfor stolte af at kunne præsterer et bredt udvalg af både perler i forskellige farver samt forskellige former for perleplader.

  Derfor er vi sikre på at du hos os helt sikkert kan finde det du skal bruge til at lave den form for perleplader du sidder og ønsker dig.

 • Beedz ART -figurer
 • Beedz ART- billeder
 • Krea
Viser 1 - 2 af 2 emner
Viser 1 - 2 af 2 emner